29 Aug 2015 - 19:53         
 
Meniu 

Știri tematice 

Top VIP 

Autentificare 
 


 Regenerare parolă
 Utilizator nou

 

 

 Prima pagină
* Căutare * Contact

Stire tematica: stare civila

Libertatea : Designerul care socheaza: Razvan Ciobanu | Viata lui in imagini

Sunday 03 June 2012
Designerul care socheaza: Razvan Ciobanu | Viata lui in imagini

Creatorul de moda Razvan Ciobanu si face parte din categoria de lux a designerilor din Romania
Designerul care socheaza: Razvan Ciobanu | Viata lui in imagini

Creatorul de moda Razvan Ciobanu si face parte din categoria de lux a designerilor din Romania.

Designerul, nascut  la 28 ianuarie 1976, si-a pus amprenta in lumea modei inca din frageda tinerete, mai exact la 19 ani cand a avut prima prezentare.

In 2007 alaturi de Irina Schrotter participa la expozitia internationala de design vestimentar din New York.

Pe langa critici si laude, al nostru creator se remarca in showbizul romanesc cu viata sa nonconformista. Paparazzi l-au prins sarutandu-si cu pasiune iubitul pe strazile Bucurestiului, iar intr-o emisiune tv a declarat cu nonsalanta ca a prizat cocaina din curiozitate: ?Eu n-am stiut altceva decat munca si casa. Era normal sa erup cumva. Aceasta perioada a mea a fost la 32 de ani. Suntem tentati sa incercam diverse lucruri, dar eu muncind de la 13 ani, nu m-am gandit decat la rochiile mele si unde voiam sa ajung. Pana la 30 de ani, n-am baut un pahar de whisky. S-a intamplat la varsta nepotrivita. Curiozitatea... tot timpul ma intrebam cum e..."

Revenind la colectii, in 2009 lanseaza "Preciouss" unde sexualitatea este la ea acasa. Daca este cineva pe lume care il intelege mai bine decat mama lui, aceasta este prezentatoarea TV Andreea Raicu, prietena cea mai buna a lui Razvan.

Odata cu criza mondiala, designerul Razvan Ciobanu da faliment, se retrage din viata publica, timp in care camatarii vor sa puna sechestru pe proprietatile lui. "Practic nu as fi intrat in faliment daca nu as fi fost 'ajutat', cand, in afara de moda, celelalte afaceri ale mele au cazut total. In momentul acela m-am blocat, nu am mai fost in stare sa muncesc sau sa ma concentrez asupra a ceea ce aveam de facut. In prima faza am pierdut casa in care locuiam. Mi-a fost luata din cauza unor acte nefacute la timpul lor si nu am avut puterea sa ma lupt in niciun fel, mai ales ca surpriza venea din partea celor mai buni prieteni. Au urmat apoi masinile pe care le aveam si care au fost luate de un alt bun prieten, pentru ca aveam contractele de leasing pe firma lui nu pe a mea. De aici a urmat o depresie lunga. Eram ca o leguma. Am zacut pe canapeaua unei foste prietene vreo doua luni", a spus Razvan Ciobanu pentru revista Tabu.

Aici mentionam ca pensiunea din comuna Valceana Malaia aflata in proprietatea designerului a luat foc subit intr-o seara din iulie 2011. Politia a declarat din start ca nu exclude varianta unei maini criminale cu ganduri de razbunare. Tot anul trecut Razvan a revenit in forta in moda autohtona cu o colectie frumoasa de tricouri, dar si cu 20 de kilograme lipsa, fiind stiuta lupta sa de-a lungul timpului cu greutatea.

Voteaza articolul!

0

0

| azi, 16:38

2012-06-03

Autor:
 
Înregistrare | Autentificare | Parola
           
         

PostNuked, under the GNU/GPL license. You can syndicate our news using the file backend.php